Αγόρι ή κορίτσι; Το μωρό θα διαλέξει όταν μεγαλώσει!

Ως φόρο τιμής στην ελευθερία και το δικαίωμα επιλογής και αντίθεση στους περιορισμούς χαρακτηρίζει ένα ζευγάρι την απόφασή του να κρατήσει το φύλο του παιδιού του ως "επτασφράγιστο" μυστικό, έως ότου μεγαλώσει και το ίδιο αποφασίσει ως τι θέλει να ζήσει.

Η 38χρονη Κάθι Ουίτερικ καιο 39χρονος Ντέιβιντ Στόκερ από το Τορόντο, έφεραν στη ζωή το τρίτο παιδί τους, πριν από τέσσερις μήνες.Τότε, έστειλαν σε οικογένεια και φίλους το εξής mail... "Αποφασίσαµε να µη µοιραστούµε ακόµη το φύλο του/της Στορµ – φόρος τιµής στην ελευθερία και το δικαίωµα της επιλογής και αντίθεση στους περιορισµούς".

Σε δηλώσεις του στην καναδική εφημερίδα "Toronto Star", ο Ντέιβιντ Στόκερ, δήλωσε: "Εάν πραγματικά θέλεις να γνωρίσεις κάποιον, δε ρωτάς τι έχει ανάμεσα στα πόδια του".

Οι γονείς του μωρού, θεωρούν ότι με την απόφασή τους αυτή, εκφράζουν τις προοδευτικές ιδέες τους και "ρίχνουν γροθιά" στα καθιερωμένα πρότυπα της κοιωνίας, για το πώς "πρέπει" να ντύνονται και να δείχνουν τα αγόρια και τα κορίτσια.

Το ζευγάρι άλλωστε ήδη αφήνει και τα δύο µεγαλύτερα παιδιά, αποφασίζουν µόνα τους πότε θα κόψουν τα µαλλιά τους και τι θα φορέσουν καθηµερινά.

Αρκετοί φίλοι πάντως, τούς προσάπτουν, ότι επιχειρούν να επιβάλουν τις δικές τους αξίες σ' ένα νεογέννητο, ενώ οι µοναδικοί άνθρωποι που γνωρίζουν το φύλο του παιδιού είναι τα δύο µεγαλύτερα παιδιά τους, ο 5χρονος Τζαζ και ο 2 ετών Κίο, ένας πολύς στενός φίλος και οι δύο µαίες που βρίσκονταν στην αίθουσα τοκετού.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!