Έριξε φίδια στο σπίτι και στο ΙΧ του θείου του!

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 56χρονος από την Αλόννησο, όταν τον έζωσαν τα φίδια στην κυριολεξία! Ξαφνικά διαπίστωσε ότι στο σπίτι του κυκλοφορούσαν ερπετά, ενώ και όταν προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, βρήκε άλλο ένα μέσα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 29χρονος ανιψιός του με τον οποίο είχε διαφορές, θέλησε να τον εκδικηθεί στέλνοντάς τον στον άλλο κόσμο με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο. Ο 29χρονος που είναι αγρότης, βρήκε στο κτήμα του τρία φίδια και έριξε τα δυο από αυτά μέσα στον προαύλιο χώρο της κατοικίας του θείου του και το τρίτο στο αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, ο 56χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια των επικίνδυνων ερπετών και υπέβαλε μήνυση κατά του ανιψιού του και δράστη της κακόγουστης ενέργειας, ο οποίος συνελήφθη για διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση και απειλή και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!