Βγάλανε στο eBay προς πώληση ένα δίχρονο κοριτσάκι!

«Παιδί προς πώληση»: αυτός ήταν ο τίτλος της αγγελίας που δημοσιεύθηκε στον ιστοχώρο δημοπρασιών eBay. Έτοιμο να καταλήξει στην ιδιοκτησία του μεγαλύτερου πλειοδότη, ένα δίχρονο κοριτσάκι βγήκε προσωρινά στο διαδικτυακό σφυρί. Όσο για τον πωλητή, αυτός ήταν η μπέιμπι-σίτερ του παιδιού η οποία μάλιστα, τυγχάνει και ξαδέλφη των γονιών του.

«Ήταν απλώς ένα αστείο, φαντάστηκα πως θα είχε πλάκα, το πήρατε πολύ σοβαρά», δήλωσε στην αστυνομία η γυναίκα που, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, απλά «ήθελε να δοκιμάσει κάποιες από τις λειτουργίες του eBay».Η αστυνομία από την πλευρά της παρουσιάζεται να πιστεύει τους ισχυρισμούς της μπέιμπι-σίτερ. «Θεωρούμε πως δεν επρόκειτο να πουληθεί το παιδί», τόνισε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του σερίφη.Πάντως, μέχρι να αποσυρθεί η αγγελία, είχε ήδη γίνει μια πρώτη προσφορά της τάξεως των 1.000 δολ..

http://www.ethnos.gr/

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!