Το τέλος το κόσμου αναβάλλεται...

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περίμεναν την καταστροφή του κόσμου, ωστόσο οι προβλέψεις του H. Camping δεν επιβεβαιώθηκαν. Οξύτατες αντιδράσεις από όσους είχαν πειστεί

Αναβάλλεται το τέλος του κόσμου για μετά της 21 Μαΐου του 2011... Αυτό περίμενε υπομονετικά ο Sue Espinoza βλέποντας τις ειδήσεις εκείνη τη μέρα αλλά τίποτα απ' οσα είχε προβλέψει ο Harold Camping δεν συνέβη τελικά.

Η οργή του θεού επρόκειτο να αρχίσει στις 6 το απόγευμα (ώρα Καλιφόρνιας)- 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος-, απο τη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους.

Το Σαββάτο το πρωί ο 60χρονος Espinoza έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον ιεροκήρυκα που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή στην αναγγελία της μέρας της οργής. Είχε  δαπανήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια αλλά και αμέτρητες ώρες σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές για να προετοιμάσει τους πολίτες.

Είμαι λίγο μπερδεμένος τίποτα δεν έχει  συμβεί, αλλά είναι ακόμα 21 Μάη δήλωσε ο 60χρονος ενώ πλησίαζαν τα μεσάνυχτα και το τέλος δεν ερχόταν.

Κάποιοι άλλοι είχαν απογοητευτεί γιατί τα πράγματα δεν έγιναν όπως προέβλεπε ο Camping. Για παράδειγμα ο 38χρονος Keith Bauer  από το Westminster παρόλο που είχε προετοιμαστεί για τα χειρότερα δεν είδε εντελώς τίποτα.

Ο  Bauer που είναι οδηγός σε ρυμουλκούμενο όχημα, την περασμένη εβδομάδα έφυγε μακριά από τον τόπο εργασίας του μαζί με τη σύζυγό και το μικρο του γιο διασχίζοντας τη χώρα... μάταια όμως καθώς τίποτα δεν συνέβη.

Ήταν πεπιεσμένος αυτός όπως και χιλιάδες άλλοι ότι τμήμα του Grand Canyon θα βυθιζόταν και οι πιστωτικές κάρτες θα έσβηναν ως δια μαγείας αφού θα καταστεφόταν κάθε υπολογιστής πάνω στη γη!

Ο ίδιος βρέθηκε στο Όκλαντ, κοντά στο ραδιοφωνικό σταθμό οπού ο 89χρονος καθημερινά έλεγε για το τέλος του κόσμου. Ήταν εκεί μαζί με χιλιάδες απογοητευμένους οπαδούς του που ούρλιαζαν ζητώντας το "κεφάλι" του ιεροκήρυκα.

Το ταξίδι της επιστροφής στην Καλιφόρνια πήρε και ο μέχρι πρότινος βοηθός δημοσίων σχέσεων του 89χρονου. Ο ίδιος δήλωσε "Μπορείτε να φανταστείτε ότι είμαστε αρκετά απογοητευμένοι, αλλά ο λόγος του Θεού εξακολουθεί να είναι αλήθεια".

Ο ίδιος ο  Camping που συνήθιζε να δίνει δεκάδες συνεντεύξεις τους τελευταίους μήνες εξαφανίστηκε. Κανείς δεν άπαντα στο σπίτι του αν και οι γείτονές του είπαν ότι βρίσκεται εκεί.

Απογοητευμένο ήταν επίσης και  πλήθος άθεων που είχαν συγκεντρωθεί στο Όκλαντ άλλοι με μπαλόνια και άλλοι παίζοντας σε cd το "The End" από τους The Doors.

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!