Στείλτε λουλούδια στην καμαριέρα του Στρος Καν!

Μια μικρή ομάδα γάλλων ακτιβιστών οργάνωσαν μια εκστρατεία μέσω του Ίντερνετ για να στείλουν λουλούδια στη γυναίκα που κατηγορεί για απόπειρα βιασμού τον πρώην γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν.

Στην ιστοσελίδα www.une-rose-pour-ophelia.fr όσοι επιθυμούν μπορούν να "προσφέρουν ένα τριαντάφυλλο στην Οφηλία", το ψευδώνυμο με το οποίο έχει γίνει γνωστή η 32χρονη καμαριέρα.

Οι φεμινίστριες στη Γαλλία κατηγορούν τα μέσα ενημέρωσης και τα δημόσια πρόσωπα ότι δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και ανησυχία για τον Στρος-Καν παρά για τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι την κλείδωσε στην τουαλέτα του δωματίου του, στο ξενοδοχείο Sofitel, και της επιτέθηκε.

"Αγαπητή Οφηλία, ένα τριαντάφυλλο για να μας συγχωρέσεις που δεν σε σκεφτήκαμε αρκετά", γράφει η ιστοσελίδα που έχει συγκεντρώσει ήδη αρκετούς επισκέπτες ώστε να στείλει 400 λουλούδια στην καμαριέρα. "Μιλήσαμε πολύ για το συμπατριώτη μας, την κράτησή του, τα συναισθήματά του και δεν μιλήσαμε για τα δικά σου. Για αυτό, χωρίς να προκαταλαμβάνουμε την απόφαση και σεβόμενοι την αρχή της αθωότητας μέχρι αποδείξεως του εναντίου, σου στέλνουμε αυτά τα λουλούδια", γράφουν οι ακτιβιστές.

Το Σάββατο, εκατοντάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους του Παρισιού διαμαρτυρόμενοι για τα "μισογυνιστικά" σχόλια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες από δημόσια πρόσωπα και επίσημα χείλη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!