Βρήκε ξεχασμένα 45.000 δολάρια στο νέο του σπίτι!

Το ποσό των 45.000 δολαρίων μέσα σε κουτιά στο καινούργιο του σπίτι βρήκε ένας άνδρας στην περιοχή Utah ωστόσο αποφάσισε να τα δώσει σε αυτούς που τους άνηκαν.

Σύμφωνα με τον Τζος Φεριν, την ανακάλυψη έκανε καθώς περπατούσε μέσα στο νέο του σπίτι."Σάστισα. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και κάλεσα τη σύζυγό μου για να της το πω. Και εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη", είπε ο Φεριν που εργάζεται στη Deseret News.

Με τα λεφτά που βρέθηκαν ο Τζος θα μπορούσε να αποπληρώσει όλους τους ανεξόφλητους λογαριασμούς και το χαλασμένο αμάξι του ωστόσο προτίμησε να τα δώσει στους πραγματικούς κατόχους, τα έξι παιδιά που ζούσαν εκεί πριν από εκείνον και είχαν "χάσει" τον πατέρα τους.

"Δεν είμαι τέλειος. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η απόφασή μου ήρθε δίχως δεύτερη σκέψη. Ξέραμε ότι πρέπει να τα επιστρέψουμε όμως σκεφτήκαμε ότι είχαμε απλήρωτους λογαριασμούς, πως θέλαμε να ιυοθετήσουμε ένα παιδί ή να φτιάξουμε το σπίτι. Ωστόσο τα λεφτά δεν ήταν δικά μας και δεν έχεις κάθε ημέρα την ευκαιρία να κάνεις κάτι τόσο ωραίο. Ελπίζω αυτό να αποτέλεσε ένα μάθημα για τα παιδιά μου", είπε ο άνδρας.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!