Οδηγίες για επέλαση… ζόμπι!

Τα Κέντρα Πρόσληψης και Ελέγχου Ασθενειών σε ολόκληρη την Αμερική έχουν αφισοκολλήσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το τι θα έπρεπε να κάνουμε σε μια επικείμενη επέλαση... ζόμπι, συμβουλεύοντάς μας μάλιστα να μην πυροβολήσουμε του απέθαντους!

Μπορεί να γελάτε με αυτά που διαβάζεται, όμως όπως γράφουν στην ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε πρώτα στο διαδίκτυο, όλα είναι πιθανά. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε κάθε πολίτης να κάνει, είναι να ετοιμάσει ένα βαλιτσάκι με τα είδη ανάγκης, και στη συνέχεια να ψάξει να κατασκηνώσει σε ένα μέρος που δεν θα βρίσκεται κοντά στα σαρκοφάγα πλάσματα.

Βέβαια, πίσω από την άκρως περίεργη και πρωτότυπη αυτή καμπάνια κρύβονται άλλα εξίσου σημαντικά και πιο επίκαιρα προβλήματα, στα οποία ιδίως οι Αμερικάνοι είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι, όπως οι φυσικές καταστροφές. «Υπάρχουν πολλά είδη καταστάσεων ανάγκης για τα οποία θα έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι» λέει ο  ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες Dr Ali Khan.

«Πάρτε για παράδειγμα μια επέλαση ζόμπι. Μπορεί τώρα να γελάτε, αν όμως γίνει κάτι τέτοιο τότε θα χαίρεστε που διαβάσατε αυτό το κείμενο, και ποτέ δε ξέρεις,  μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και σε μια αληθινή κατάσταση ανάγκης» τονίζει ο Khan. Το άρθρο στο Ίντερνετ είχε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα που το site «έπεσε» για αρκετές ώρες από την πρώτη κιόλας μέρα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα έπρεπε όλοι να έχουμε στο βαλιτσάκι μας απαραιτήτως, νερό, φαγητό, φάρμακα, ραδιόφωνο με μπαταρίες, έναν μικρό σουγιά και κάποια απαραίτητα έγγραφα. Τα ζόμπι, λέξη που προέρχεται από την τελετή βουντού κατά την οποία το σώμα χάνει τη συνείδησή του, έγιναν ιδιαίτερα γνωστά ύστερα από την προβολή της ταινίας του 1968 «Night of the Living Dead».

PROTO THEMA


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!