Συνελήφθη 33χρονος γιατί του έλειπαν 1.968 αιγοπρόβατα

Σχεδόν 2.000 λιγότερα αιγοπρόβατα από αυτά που είχε δηλώσει μαζί με τα αδέλφια του, βρέθηκε να έχει ένας 33χρονος Ρεθυμνιώτης.. που συνελήφθη για παράβαση αστυνομικής διάταξης για ζωοκλοπή, ενώ αναζητούνται η αδελφή και ο αδελφός του.

Ειδικότερα, αστυνομικοί από το ΑΤ Σιβρίτου και το ΤΑΕ Ρεθύμνου πραγματοποίησαν έλεγχο στο κοινό ποίμνιο του 33χρονου συλληφθέντα , της αδελφής, και του 31χρονου αδελφού του, στο δ.δ. Μέρωνα του δήμου Αμαρίου.

Εκεί καταμετρήθηκαν συνολικά (1.030) αιγοπροβατοειδή, ενώ στις κτηνοτροφικές τους δηλώσεις έτους 2010 είχαν δηλώσει ψευδώς, ότι κατείχαν (2.998) ήτοι, (1.968) ολιγότερα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι (150) από τα ανωτέρω καταμετρηθέντα ζώα δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση (ενώτια).
Ο 33χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε, στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ αναζητούνται οι ανωτέρω, 24χρονη και ο 31χρονος, οι οποίοι απουσίαζαν κατά την διάρκεια του ελέγχου.
http://www.flashnews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!