Ροζ γατάκι.

Τέσσερα αξιολάτρευτα γατάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και ταλαιπωρημένα σε ένα εργοστάσιο παρασκευής σκυροδέματος στο Redruth της Κορνουάλης.

Τα γατάκια ήταν αδύναμα, πεινασμένα και ροζ!Το τρίχωμα τους είχε πάρει μία ροζ απόχρωση, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο προσωπικό της φιλοζωικής οργάνωσης που τα περισυνέλεξε.

Αφού τα καθάρισαν και τα περιποιήθηκαν, συνειδητοποίησαν έκπληκτοι πως το ροζ χρώμα είχε παραμείνει στο τρίχωμα του ενός.

Η μικρή γάτα είναι πολύ πιθανό να είχε έρθει σε επαφή με τσιμέντο, το οποίο ευθύνεται και για την ασυνήθιστη αλλαγή στην απόχρωσή της.

Οι ειδικοί που την εξέτασαν πιστεύουν πως το χρώμα θα φύγει διαδοχικά όσο μακραίνει το τρίχωμά της, μία διαδικασία που μπορεί να κρατήσει αρκετούς μήνες ώστε να επανέλθει στα φυσιολογικά της.

Κανείς δεν ξέρει τι θα αποκαλυφθεί, όταν το ροζ φύγει τελείως από το χαριτωμένο τετράποδο. Με ανοικτό μπεζ χρώμα, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα κυκλοφορεί χωρίς να το ''καρφώνουν '' τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα νεογέννητα γατάκια θα παραμείνουν για λίγο καιρό στη φιλοζωική, μέχρι να αναρρώσουν πλήρως και να βρεθεί για αυτά μία οικογένεια να τα υιοθετήσει. Είναι σίγουρο πάντως ότι ο "ροζ πάνθηρας", όπως ονομάστηκε, θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

news247


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!