«Αδέσποτα» δενδρύλλια χασίς σε προαύλιο εκκλησίας

Οι κάτοικοι της περιοχής σταυροκοπήθηκαν όταν είδαν τα «δέντρα», που είχαν φυτρώσει στον  προαύλιο χώρο  της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, στον Πύργο Ηλείας.

Αλλά αντί να φωνάξουν «θαύμα», προτίμησαν να καλέσουν την αστυνομία για τα δέοντα γιατί δεν θέλει πολύ για να μπλεχτεί κανείς.

Όπως είπαν στα όργανα της τάξεως  οι κάτοικοι, διέκριναν από το δρόμο μια ντουζίνα δενδρύλλια χασίς να έχουν κάνει την εμφάνισή στην αυλή της εκκλησίας.

Οι αστυνομικοί μόλις έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι, ανάμεσα σε ξερά χόρτα και αγριόχορτα, είχαν φυτρώσει δώδεκα δενδρύλλια χασίς, ύψους από είκοσι έως ογδόντα εκατοστά.

Έτσι, αφού βεβαιώθηκαν  ότι η μικρή φυτεία δεν ήταν αποτέλεσμα ανθρώπινης παρέμβασης – φαίνεται πως λίγοι σπόροι κανναβουριού με τη συνδρομή του νερού ήταν οι υπαίτιοι - αποφάσισαν να ξεριζώσουν και να κατασχέσουν τα φυτά.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!