Ο Στρος Καν «έκοβε φλέβες» για τα μάτια της Άννας!

Ο Στρος Καν «έκοβε φλέβες» για τα μάτια της Άννας!Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.

Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.

Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.

Τις «ορέξεις» του, τις εκμυστηρεύτηκε σε φίλους και συνεργάτες από το ΔΝΤ, σοσιαλιστές κατά τεκμήριο, λέγοντας μάλιστα ότι κάποτε είχε πιέσει, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό, ώστε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η νυν υπουργός Παιδείας, να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, για να έχει άμεση «πρόσβαση».

Την πιπεράτη ιστορία, την διηγείται σε δημοσιογράφους στην Αμερική, φίλος και συνεργάτης του Στρος Καν, προσθέτοντας ότι οι «διαμεσολαβητές» δεν τόλμησαν καν να στείλουν το «γράμμα».

Η Άννα αποδείχθηκε βράχος και ο Ντομινίκ έμεινε με την... όρεξη χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του.

newpost


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!