Έχτιζε επί 6 χρόνια το ακριβότερο σπίτι στην Αυστραλιά, έμεινε 6 μέρες και τώρα το πουλάει

Έλληνας ομογενής έχει βγάλει προς πώληση την έπαυλή του αντί 23 εκ.ευρώ

Έξι ολόκληρα χρόνια αφιέρωσε ένας ομογενής από την Αυστραλία για να χτίσει μια έπαυλη μέσα στη χλιδή στο πιο ακριβό προάστιο της Μελβούρνης, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Age", η οποία είναι πλέον προς πώληση...

Μέσα σ' αυτήν την έπαυλη, όπως γράφει η εφημερίδα, ο ομογενής έζησε μόλις έξι μέρες(!), αφού την έβδομη μέρα έφυγε για την Ευρώπη.

Το σπίτι αυτό έμεινε άδειο για περισσότερα από τρία χρόνια, ενώ τώρα έχει αναρτηθεί πωλητήριο. Η τιμή του; Το "ταπεινό" ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που ισοδυναμεί με 23 εκατομμύρια Ευρώ!

Αν πωληθεί πράγματι σε αυτή την τιμή, τότε θα περάσει στην ιστορία ως το πιο ακριβό σπίτι της Βικτώριας. Το ρεκόρ τώρα το κατέχει ένα σπίτι που πουλήθηκε στο παραθαλάσσιο Portsea έναντι 26 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε πάλι Έλληνας κροίσος, ο Χάρης Σταμούλης φέρεται να είχε καταβάλει πέρσι το ποσό των 25 εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

H έπαυλη του κ. Βασιλειάδη έχει 22 δωμάτια, δικό της θεατράκι, γυμναστήριο, πισίνα, καταπληκτικούς κήπους κ.ά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βασιλειάδης πουλά σπίτι στο Toorak. Το 1999 έκτισε σπίτι στο ίδιο προάστιο το οποίο πούλησε τρία χρόνια αργότερα έναντι αρκετών εκατομμυρίων.

Τότε είχε εγκατασταθεί με την οικογένειά του στη Γενεύη και αργότερα στο Παρίσι. Σήμερα ζει στο Λονδίνο.

Ο κ. Βασιλειάδης ασχολείται με τις επενδύσεις σε ορυχεία και τελευταία έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στην εξόρυξη ορυκτού πλούτου στην κεντρική Αφρική.

seleo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!