Με το ζόρι «πέθαναν» την Τζούλια.

Πριν από αρκετές ώρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Μάλιστα η "είδηση" δημοσιεύτηκε σε blog, αλλά δεν άργησε να διαδοθεί στο facebook και στο twitter.

 

Σύμφωνα με όσα γραφόντουσαν στη συγκεκριμένη ανάρτηση, δίπλα της βρέθηκαν... σεξουαλικά βοηθήματα καθώς επίσης ένας υπολογιστής με πορνογραφικό υλικό!

Ένα, λοιπόν, σάιτ (τo Yupi.gr) που επικοινώνησε με την πρώην αναπληρωματική Σταρ Ελλάς, διαπίστωσε ότι είναι ζωντανή ενώ, όπως η ίδια δήλωσε, είχε ήδη ενημερωθεί για τις κακόβουλες αναρτήσεις που είχαν προηγηθεί, χωρίς όμως να φαίνεται αναστατωμένη ή να την έχει πειράξει το γεγονός.

Και φυσικά το ερώτημα που υπάρχει είναι αν κάποιοι ήθελαν να κάνουν... πλάκα στην Τζούλια, ή κάποιοι άλλοι ήθελαν με τον τρόπο αυτό να την διαφημίσουν, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν ακούγεται και δεν εμφανίζεται στα κανάλια όπως, τουλάχιστον, παλαιότερα.

Κι ακόμη, δεν αποκλείεται, ύστερα απ΄ αυτό τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ν΄ αποτελέσει και πάλι αιτία για να ξαναβγεί προκειμένου να διαψεύσει την... είδηση!

Πληροφορίες από : cityofpetaloudes.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!