«Τα Στρουμφάκια είναι Ναζί»!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Γάλλος συγγραφέας Αντουάν Μπουενό στο βιβλίο του "Le Petit Livre Bleu" («Το μικρό μπλε βιβλίο») που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου.

«Η κοινωνία των Στρουμφ είναι το αρχέτυπο του ολοκληρωτισμού και της καταπίεσης, μια κοινωνία με τα χαρακτηριστικά του ναζισμού και του σταλινισμού» αναφέρει ο συγγραφέας στην ελβετική ιστοσελίδα «20.min.ch.».

Τα Στρουμφάκια, τα «Schtroumpf» όπως λέγονται στα γαλλικά, ήταν το δημιούργημα του Βέλγου Πιέρ Κιλφόρντ και πρωτοεμφανίστηκαν πριν από πενήντα χρόνια σαν δευτερεύοντες χαρακτήρες στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Γιοχάν και Πιρλουί».

Ο γιος του δημιουργού τους, Τιερί Κιλφόρντ μιλώντας στην ελβετική ιστοσελίδα ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, αλλά μπορώ να μαντέψω. Τα Στρουφμάκια θα παρουσιάζονται ως κομμουνιστές, ομοφυλόφιλοι και ρατσιστές»

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!