Το εσώρουχο «δολοφόνος»

Ένα εσώρουχο για γυναίκες που θέλουν να νιώθουν σέξι και ασφαλείς πωλείται στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει θήκη για όπλο. Μοντέλο δοκίμασε την αποτελεσματικότητά του.

Βρισκόσαστε σε δύσκολη θέση; Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα όπλο για να ακινητοποιήσετε τον δράστη και θέλετε να φοράτε κάτι διακριτικό; Το προϊόν αυτό δίνει τη λύση.

Πρόκειται για το Flashbang Bra Holster, το νέο σουτιέν για κυρίες που θέλουν να νιώθουν σέξι  και ασφαλείς καθώς διαθέτει μια ειδική θήκη στην οποία φυλάσσεται το όπλο... ανάμεσα στα στήθη!

Το σουτιέν "δολοφόνος" είναι διαθέσιμο προς πώληση στο eBay για 40 μόλις δολάρια.

Η εταιρία για να αποδείξει πόσο αποδοτικό είναι φρόντισε να γυρίσει ένα βίντεο με ένα μοντέλο την Τόνια, η οποία χρονομετρείται για το πόσο γρήγορα βγάζει το όπλο από το στήθος της.

Συμφωνία με το τεστ, χρειάζονται μόλις 2 δευτερόλεπτα να σηκώσει την μπλούζα της να πάρει το όπλο και να σημαδέψει.

{dmotion}xip9iz{/dmotion}

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!