Δείτε το μεγαλύτερο στήθος του κόσμου!

Το μεγαλύτερο στήθος του κόσμου υποστηρίζει πως έχει η Τσέλσι Τσαρμς μεγέθους 164XXX!

Η Τσέλσι εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning και προκάλεσε σάλο στη Βρετανία αφού μέσα σε λίγες ώρες, στην επίσημη σελίδα του προγράμματος στο Facebook γράφτηκαν περισσότερα από 4.000 σχόλια.Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τηλεθεατές της εκπομπής τρόμαξαν όταν είδαν τη γυναίκα ενώ αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο εμφανίστηκε μια στρίπερ-χορεύτρια σε πρωινό πρόγραμμα καθώς υπάρχουν και ανήλικοι που παρακολουθούν.

"Το παιδί μου είδε την εκπομπή και αηδίασε", έγραψε μια μητέρα στο Facebook.

H 35χρονη από τη Minneapolis ωστόσο εξέφρασε την άποψή της να μειώσει το μέγεθος του στήθους της ωστόσο αυξάνεται κάθε μήνα μια ίντσα!

Μάλιστα, μεταξύ των άλλων αντιμετωπίζει και προβλήματα λόγω του μεγέθους τους αφού δεν μπορεί να χωρέσει στις τουαλέτες αεροπλάνων ενώ δυσκολεύεται στο φαγητό και τον ύπνο.

{dmotion}xavpgl{/dmotion}

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!