Αυλαία ρίχνει το περιοδικό Max

Άλλο ένα πολύ γνωστό περιοδικό σε λιγότερο από ένα μήνα, κατεβάζει ρολά. Ο λόγος, για το γνωστό και διεθνούς φήμης, αντρικό περιοδικό «Max».

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, μετά το κλείσιμο του περιοδικού «Esquire», ερχόταν η σειρά άλλου γνωστού εντύπου και δυστυχώς, ήρθε η ώρα να επαληθευτούμε.

Το περιοδικό «Max», το οποίο ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα, αναστέλλει την κυκλοφορία του. Οι εργαζόμενοι σε αυτό, μόνιμοι και εξωτερικοί, σταματούν οριστικά την εργασία τους και το μόνο που μένει πλέον είναι η σχετική ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η αναστολή του. Το MAX, με 20 χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά των ανδρικών life style περιοδικών από τον Νοέμβριο του 2009 κυκλοφορούσε κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα με την αθλητική εφημερίδα GOAL, και στη συνέχεια ανεξάρτητο στα περίπτερα. Στο τεύχος Μαΐου, φιλοξένησε την Όλγα Φαρμάκη, στο εξώφυλλο ενώ αναμένεται και το τεύχος του Ιουνίου με το οποίο το περιοδικό θα κλείσει ένα μεγάλο κύκλο.
gossiptv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!