Στον τελικό της Eurovision το “Watch my Dance”

Ο Λούκας Γιώρκας με τον Stereo Mike και το τραγούδι τους "Watch my Dance" πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Από τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου δέκα από τις 19 διαγωνιζόμενες σε αυτόν χώρες.

Ο Λούκας Γιώρκας με τον Stereo Mike, και το τραγούδι τους "Watch my Dance", κατάφεραν να βρεθούν μεταξύ των δέκα αποστολών που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Τη μουσική του "Watch my Dance" έχει γράψει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου, και επί σκηνής, τους δύο καλλιτέχνες πλαισίωσαν τέσσερις χορευτές.

Αναλυτικά, οι δέκα χώρες που πέρασαν από τον α ημιτελικό στον μεγάλο τελικό του 56ου διαγωνισμού της Eurovision είναι οι εξής: Σερβία, Λιθουανία, Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φιλανδία, Ρωσία και Ισλανδία.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο β ημιτελικός της Eurovision, όπου μετέχει και η Κύπρος. Από τον β ημιτελικό θα προκριθούν στον τελικό επίσης δέκα χώρες.

Στον τελικό της 14ης Μαΐου συμμετέχουν απευθείας οι "Big Five": η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια απουσίας.

ant1online.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!