Τερμίτες... «ληστεύουν» τράπεζα!

Παραβλέποντας κάθε λουκέτο και κάμερα ασφαλείας, μια ομάδα από απρόσκλητους εισβολείς έκανε ένα ιδιότυπο ριφιφί με λεία 130.000 στερλίνες (147.000 ευρώ) σε υποκατάστημα της Κρατικής Τράπεζας της Ινδίας στην πολιτεία Ούταρ Πραντές.

Το παράδοξο είναι ότι οι εν λόγω ληστές δεν ήταν άνθρωποι με τρυπάνια αλλά τερμίτες... με επιδέξια σαγόνια οι οποίοι... κατασπάραξαν τα χρήματα!

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν οι υπάλληλοι της τράπεζας όταν αναγκάστηκαν να εξηγήσουν στο νέο διευθυντή την εξαφάνιση περίπου δέκα εκατ. ρουπιών από το χρηματοκιβώτιο.

Ανώτερα στελέχη της τράπεζας προερχόμενα από τα κεντρικά γραφεία καθώς και αστυνομικοί έσπευσαν στον «τόπο του εγκλήματος» προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι έγκυρες οι καταγγελίες.

Σύμφωνα, πάντως, με το διευθυντή του υποκαταστήματος, «το πρόβλημα με τους τερμίτες είναι τόσο μεγάλο που θα ήταν καλύτερα η τράπεζα να μεταφερόταν σε άλλο κτίριο».

Οι... αχόρταγοι τερμίτες!

Οι τερμίτες, είναι έντομα τα οποία τρέφονται κυρίως με ξύλο. Ζουν μέσα στο έδαφος όπου και κατασκευάζουν χωμάτινους αγωγούς. Οταν μία περιοχή πέσει θύμα της επίθεσή τους, συνήθως περνά αρκετός χρόνος για να το αντιληφθεί αυτό ο άνθρωπος, αφού οι τερμίτες αφήνουν συνήθως αθικτη την εξωτερική επιφάνεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι τερμίτες αποκαλούνται και "οι γλύπτες της φύσης", αφού όπως βλέπετε στην φωτογραφία αλλά και στο βίντεο, μετά την επέλασή τους αφήνουν πίσω τους φυσικά "έργα τέχνης"!

Τώρα, αν πράγματι κρύβονται αυτοί πίσω από την ληστεία στην τράπεζα ή πρόκειται για ένα ευφυέστατο σενάριο, προκειμένου να καλύψουν οι ληστές τα ίχνη τους, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ!

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!