Δύο λόγοι για να την ψηφίσουν

Σάλο προκάλεσε στην Ισπανία, η προεκλογική εκστρατεία υποψήφιας δημάρχου, η οποία χρησιμοποίησε το κορμί της για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Τα "μεγάλα επιχειρήματα" και η σαδομαζοχιστική φωτογράφιση

Η Σόλε Σάτσεζ Μοχάμεντ υποψήφια του Partit Democràtic de Ciutadella (PDC), πόζαρε προκλητικά για την πολιτική της καμπάνια, γυμνόστηθη, έχοντας δύο ανδρικά χέρια να κρατούν το πλούσιο στήθος της.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να περάσει το μήνυμά της, το οποίο, όπως αναγράφεται στη λεζάντα της αφίσας της, είναι το εξής: "Δύο μεγάλα επιχειρήματα" (Dos grandes argumentos).

Όπως μπορείτε να δείτε έχει τα δίκια της.

sanchez

Η Ισπανίδα πολιτικός και wannabe δήμαρχος της Ciutadella γέμισε την πόλη με τις προκλητικές αφίσες της, ενώ για να ενισχύσει την εκστρατεία της φωτογραφήθηκε στο μηνιαίο περιοδικό Més Iris Menorca ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα σε σαδομαζοχιστικές πόζες.

Οι αντιδράσεις δεν έλειψαν με πρώτο το αριστερό κόμμα Esquerra de Menorca, το οποίο έκανε καταγγελία στο  Institut de la Dona κάνοντας λόγο για "σεξιστική εκμετάλλευση" επειδή χρησιμοποίησε το κορμί της προς όφελος της καμπάνιας της.

Η καταγγελία περιγράφει την προεκλογική εκστρατεία της Σάτσεζ Μοχάμεντ ως "προσβολή της γυναικείας αξιοπρέπειας  και του πληθυσμού εν γένει".

Ωστόσο δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί της Ισπανίδας πολιτικού η οποία δήλωσε: "Είμαι φανατική υποστηρίκτρια του Ινστιτούτου, κανείς δεν είναι πιο φεμινιστής από εμένα".

Πρόσθεσε πάντως ότι "ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει τις απόψεις του και εγώ χρησιμοποιώ το στήθος και το κορμί όπως θέλω".

Εμείς από την πλευρά μας, στηρίζουμε τον γεμάτο επιχειρήματα αγώνα της και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!