Για να κόψουν το σεξ στο ασανσέρ τους έκοψαν το ρεύμα!

Το άγνωστο ζευγάρι κλείστηκε στο ασανσέρ και αγνοούσε τους ενοίκους που ήταν αναγκασμένοι να ανεβαίνουν στα διαμερίσματά τους από τις σκάλες...

 

Αναστάτωση προκλήθηκε σε μια πολυκατοικία στην Εύβοια από ένα ζευγάρι που θέλησε να μετατρέψει σε ερωτική φωλιά τον ανελκυστήρα. Σύμφωνα με το evianews.com, το ζευγάρι μπήκε στην πολυκατοικία και όρμησε στο ασανσέρ. Πάτησαν το κουμπί του ''stop'', ανάμεσα στον πρώτο και το δεύτερο όροφο και χωρίς να υπολογίσουν κανένα ξεκίνησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Οι φωνές του ζευγαριού σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι ένοικοι ήταν αναγκασμένοι να ανεβαίνουν από τις σκάλες δημιούργησε για λίγο ατμόσφαιρα... εκρηκτική. Το ζευγάρι έκανε πως δεν ακούει τους ενοίκους της πολυκατοικίας και έτσι κάποια στιγμή, κάποιος αναγκάστηκε να κόψει το ρεύμα.

Τότε οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης ζήτησαν συγγνώμη και αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα ντροπιασμένοι

www.seleo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!