Παει, το ΄χασε ο κοσμος.

Μια πλαστική κούκλα εν ονόματι Digby du Pont, είναι ένα από τα πιο τυχερά υιοθετημένα παιδιά του κόσμου καθώς αν και είναι μόλις είκοσι ετών έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, από το Taj Mahal της Ινδίας μέχρι τις Πυραμίδες της Γκίζας και τα νησάκια του ινδικού ωκεανού.

Μάλιστα .... ντύνεται με τα ακριβότερα ρούχα, έχει φάει δίπλα σε διασημότητες στα πιο εξεζητημένα εστιατόρια της Νέας Υόρκης και έχει και ένα ρολόι Cartier.

Και ναι, όπως σας είπαμε και παραπάνω πρόκειται για πλαστική κούκλα την οποία έχουν υιοθετήσει οι Mark Kirby και A.J Sapolnick και την παίρνουν σε όποιο μέρος πηγαίνουν τα τελευταία 20 χρόνια.

Τον Digby du Pont, τον πρωτοσυνάντησαν σε ένα παζάρι στο Παρίσι και αμέσως «ένιωσαν μια ιδιαίτερη έλξη» λένε.

Star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!