Ηλικιωμένη γυναίκα αφήνει την Αρμενία χωρίς διαδίκτυο για 12 ώρες

Μια 75χρονη γυναίκα από τη Γεωργία (τη χώρα, όχι την πολιτεία των Η.Π.Α.), διέπραξε ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα διεθνούς σαμποτάζ παρότι επρόκειτο μάλλον για ένα ατύχημα από εξαιρετικά κακή τύχη.

Ενώ έψαχνε για καλώδια χαλκού, για να πουλήσει το χαλκό που περιέχουν, κοντά στο σπίτι της στο χωριό Ksani, η ανώνυμη τρίτης ηλικίας κυρία, κατάφερε να πέσει πάνω σε ένα κρίσιμο καλώδιο οπτικών ινών, το οποίο ήταν υπεύθυνο για την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο "του 90% των ιδιωτών και εταιρικών χρηστών διαδικτύου της Αρμενίας", καθώς και για μερικές συνδέσεις στη δική της χώρα, τη Γεωργία.

Το γρήγορο χτύπημά της στην καρδιά του ανωτέρω αγωγού μεταφοράς δεδομένων, είχε ως αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι δυστυχείς χρήστες να πεταχτούν εκτός Internet και να παραμείνουν έτσι για σχεδόν 12 ώρες, ενώ η Γεωργιανή Railway Telecom έψαχνε σαν τρελή να βρει και στη συνέχεια να επιδιορθώσει τη ζημιά.

Παρά τα σχετικά μη ταπεινά κίνητρά της, η 75χρονη αντιμετωπίζει ποινή τριών χρόνων φυλάκισης για τη ζημιά που προκάλεσε.

Θα έλεγα ότι τέλος καλό όλα καλά, αλλά αυτό δε μου φαίνεται και για καλό τέλος.

Αν πάντως, δείτε τη γιαγιά σας με κανένα γκασμά στο χέρι, έχετε το νου σας, γιατί στην Ελλάδα ποιος ξέρει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να βρεθεί (δε συζητάμε για να διορθωθεί), μια τέτοια βλάβη.
http://www.dailytech.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!