Εφιαλτικό ταξίδι του μέλιτος

Στο σπίτι του ασφαλές επέστρεψε ένα νεόνυμφο ζευγάρι από την Σουηδία το οποίο κατά τη διάρκεια του μήνα του Μέλιτος είδε κυκλώνες, πυρκαγιές, πλημμύρες και δυο σεισμούς.

Από τύχη κατάφερε να επιστρέψει σώο και αβλαβές σπίτι του! Ο λόγος για τον Στέφεν και την Έρικα Σβανστορμ που μετά το γάμο τους τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισαν να κάνουν ένα...
τετράμηνο διάλειμμα γυρίζοντας τον κόσμο....
Ούτε σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Μερφι, δεν περίμενε κανείς απ' όπου περνούσαν να γινόταν και μια φυσική καταστροφή.
Αρχικά έφτασαν αεροπορικώς στο Μόναχο όπου τους βρήκε μια χιονοθύελλα, η αποκαλούμενη από το Γερμανικό τύπο «καταιγίδα του αιώνα».
Ωστόσο το ζευγάρι δεν απογοητεύτηκε και σκέφτηκε ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και θα απολαύσουν τον ήλιο στις παραλίες της Νοτιανατολικής Ασίας.
Για κακή τους τύχη όταν προσγειώθηκαν στο Μπαλί βρήκαν μουσώνες αντί για ηλιοφάνεια. Συνεχίζοντας το ταξίδι τους έφτασαν στην Αυστραλία όπου ο κυκλώνας Cairns τους ανάγκασε να περάσουν 24 ώρες σε ένα εμπορικό κέντρο με 2.500 ξένους.
Μετά από την περιπέτεια τους ταξίδεψαν στη Νέα Ζηλανδία και στο Christchurch όπου και τους «χτύπησε» ο ισχυρός σεισμός.
Η περιπέτειά τους ωστόσο δεν είχε τέλος καθώς λίγες μέρες αργότερα βρέθηκαν στο Τόκιο και έζησαν από κοντά το σεισμό το τσουνάμι και την πυρηνική καταστροφή.
Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι στη Στοκχόλμη στις 29 του περασμένου Μαρτίου αφού πέρασε τις μοναδικές ήσυχες μέρες κάπου στην Κίνα.
Μετά απ' όλα αυτά τι να πούμε... Πάλι καλά που δεν σκέφτηκαν να περάσουν κι από την Ελλάδα!!! Οι φήμες ότι διακδικούν το βραβείο του γκαντέμη της χρονιάς, διαψεύδονται ως κακοήθεις...
πηγή: news247.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!