Μεγαλύτερα στήθη περισσότεροι τουρίστες

Τα στήθη πάντα ήταν πόλος έλξης των ανδρικών βλεμμάτων και ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό πρέπει να σκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Ακτής Τομ Τέιτ.

Ο Τέιτ πρότεινε να μετατραπεί η πόλη σε παράδεισο των πλαστικών επεμβάσεων όπου οι γυναίκες θα συνδυάζουν τις διακοπές τους με την ενίσχυση του φυσικού τους κάλλους.

Έτσι και οι γυναίκες θα είναι ικανοποιημένες αλλά και οι άνδρες οι οποίοι θα σπεύδουν να κάνουν τις διακοπές τους εκεί για οφθαλμόλουτρο.

Ο Τέιτ θα κατέβει για δήμαρχος το επόμενο έτος στις τοπικές εκλογές και είναι πεπεισμένος ότι ο ιατρικός τουρισμός είναι η λύση στα οικονομικά τους προβλήματα.

"Οι γυναίκες που θα έρχονται εδώ θα κάνουν ό,τι αισθητική επέμβαση θέλουν, θα ζουν την εμπειρία της Χρυσής Ακτής και θα επιστρέφουν στη πατρίδα τους ικανοποιημένες με μεγαλύτερο στήθος", είπε.

Αυτή είναι η μια πρόταση του υποψήφιου δημάρχου. Οι άλλες περιλαμβάνουν και άλλα φιλόδοξα σχέδια για να γίνει η Χρυσή Ακτή μητροπολιτική πόλη, η εισαγωγή νέων τεχνολογιών και άλλα πολλά που θα υλοποιήσει εάν εκλεγεί.

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!