Έχασε 5,5 εκατ. € στο Poker..

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη στην Κρήτη ότι Ηρακλειώτης επιχειρηματίας έχασε στο πόκερ το ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις διαπραγματεύσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκληρό πόκερ παίχτηκε στο διαμέρισμα έτερου επιχειρηματία και η παρτίδα διήρκεσε συνολικά δώδεκα μερόνυχτα, με εξαίρεση μικρά διαλείμματα για την εξυπηρέτηση της φυσικής ανάγκης τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίδα», ο μεγάλος ηττημένος προσπαθεί τώρα, με ό,τι μέσο μπορεί, να σώσει την περιουσία του, αφού κινδυνεύει να χάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο!

Μάλιστα, άρχισε να κόβει επιταγές, προκειμένου να εξοφλήσει τα χρωστούμενα προς τον αντίπαλό του, λησμονώντας, προφανώς, ότι οι επιταγές που κερδίζονται από παράνομο τζόγο, δεδομένων των συνθηκών υπό τις οποίες εκδίδονται, θεωρούνται άκυρες. Την ίδια ώρα, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Ηράκλειο με τον παράνομο τζόγο.

.relokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!