Φυλακή στο χάκερ που “ντρόπιασε” τη Μόσχα

Σε 18 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο χάκερ που έβαλε να παίζει ταινία ακτάλληλη για ανήλικους σε δημόσιο videowall στον πιο πολυσύχναστο οδικό δακτύλιο της Μόσχας!

Ο 40χρονος Ιγκόρ Μπλίνικοφανέβασε το βίντεο στις 14 Γενάρη του 2010 από το σπίτι του στοΝαβαροσίσκι, που βρίσκεται 1.255 χιλιόμετρα νότια της ρωσικής πρωτεύουσας.Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του, λέγοντας πως ήταν ένα "κακό αστείο", ενώ σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου είπε ότι περίμενε μια πιο ήπια καταδίκη.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης η προβολή της εν λόγω ταινίας με υπόθεση προκάλεσε εκείνο το βράδυ κυκλοφοριακό χάος στον πιο πολυσύχναστο οδικό δίκτυο της Ρωσίας, αφού το videowall ήταν σχετικά... μεγάλο: 6 μέτρα ύψος και 9 εκατοστά πλάτος, να δείχνει σκανδαλώδεις σκηνές βραδιάτικα δεν είναι και λίγο πράγμα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Μπλίνικοφ υποστήριξε ότι το έκανε γιατί "βαριόταν" μόνος στο σπίτι, ενώ στην ερώτηση για το πώς το έκανε απάντησε: "Θα μας πάρει πολύ ώρα για να σας εξηγήσω κάτι τέτοιο".

Είπε δε ότι η επιλογή τόσο του συγκεκριμένου videowall όσο και της ταινίας ήταν τυχαία.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!