Τους μηνύει γιατί τραυματίστηκε από τα γαρίφαλα που πετούσαν στον Νότη Σφακιανάκη

Πήγε να απολαύσει τον Νότη Σφακιανάκη. Ανέβηκε στην πίστα να χορέψει αλλά τελικά θα βρεθεί στο δικαστήριο αφού πρώτα είχε "επισκεφθεί" το νοσοκομείο...

Το νεοελληνικό έθιμο της ρίψης λουλουδιών σε λαϊκούς ερμηνευτές θα απασχολήσει την αυστραλιανή δικαιοσύνη!

Όλα ξεκίνησαν σε μια συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στη Μελβούρνη το 2009. Μια ομογενής, η 39χρονη Αργυρώ Μιχελάκη, υποστηρίζει ότι εκείνο το βράδυ βγήκε να διασκεδάσει, αλλά έκτοτε η ζωή της έγινε εφιάλτης.

Σε μήνυση που κατέθεσε, υποστηρίζει ότι γλίστρησε στα γαρύφαλλα που πετούσαν οι θαυμαστές του τραγουδιστή, έπεσε και τραυματίστηκε. Διεκδικεί αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα, το εισόδημα που στερήθηκε αλλά και για τον πόνο και το σοκ που υπέστη.

"Αρκετός κόσμος πατούσε πάνω στα γαρύφαλλα με αποτέλεσμα το δάπεδο να γλιστράει και να είναι επικίνδυνο. Η πελάτισσά μου έπεσε, και έσπασε τον αστράγαλό της. Είναι ένα τραύμα που θα το κουβαλά σε όλη της την ζωή" είπε ο δικηγόρος της Άντριου Ντίμσι.

Η κα Αργυρώ Μιχελάκη μήνυσε τους υπευθύνους του οργανισμού Melbourne and Olympic Parks Trust που διαχειρίζεται το στάδιο Hisense Arena όπου δόθηκε η συναυλία του Σφακιανάκη, καθώς και την εταιρία που την οργάνωσε Juggernaut Entertaiment.

H ομογενής υποστηρίζει ότι, τόσο οι υπεύθυνοι της αίθουσας όσο και οι οργανωτές της συναυλίας, ευθύνονται για τον τραυματισμό της γιατί επέτρεψαν στους θαμώνες να πετάνε γαρύφαλλα με αποτέλεσμα η ίδια να εκτεθεί σε κίνδυνο.

Ο Θόδωρος Κανατάς της εταιρίας Juggernaut Entertaiment δήλωσε ότι παλαιότερα οι θαμώνες έσπαγαν πιάτα. "Τώρα", συνέχισε, "πετάνε λουλούδια για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Είναι μια παράδοση δεκαετιών".

Ο κ. Κανατάς μας είπε ότι ξαφνιάστηκε όταν ενημερώθηκε για τη μήνυση. "Εμείς υποστηρίζουμε ότι είμαστε αθώοι" τόνισε.

Για το όλο θέμα έδειξαν ενδιαφέρον και τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης που έγραψαν σχετικά ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Melbourne and Olympic Parks Trust εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει την τοποθέτηση τραπεζιών και την ρίψη γαρύφαλλων σε αίθουσές του σε μελλοντικές εμφανίσεις Ελλήνων καλλιτεχνών.

Από την έκβαση της δίκης θα εξαρτηθεί και αν οι ασφάλειες θέσουν ανάλογο όρο, δηλαδή απαγόρευση της ρίψης λουλουδιών, προκειμένου να ασφαλίζουν κάποιες εκδηλώσεις.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!