Σχολείο Star Wars στη Χιλή!

Σίγουρα οι φαν της επιστημονικής φαντασίας θα ενθουσιαστούν αλλά ταυτόχρονα θα ζηλέψουν, αφού στη Χιλή λειτουργεί ένα σχολείο, όπου ο βασικός κορμός μαθημάτων αφορά το έπος των Star Wars!

Οι μαθητές του θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν σε ένα "ναό" των Jedi, όπου θα μάθουν πολεμικές τέχνες.Παιδιά, μεταξύ 6 και 12 ετών θα μαθαίνουν yoga και Taekwondo, συνδυασμένα με διδαχές των αξιών τωνJedi, όπως η σοφία και η ανδρεία.

Φυσικά, οι μαθητές θα προμηθευτούν τα δικά τους "lightsabers" αφού ο δημιουργός του πρωτότυπου αυτού σχολείου, William Berrueta, υποστηρίζει πως το περιβάλλον του σχολείου πρέπει να είναι επιμορφωτικό αλλά και ψυχαγωγικό.

May the force be with you, λοιπόν!

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!