«Αν υπάρχουν άγγελοι, σίγουρα δεν πετάνε», λέει έρευνα του UCL.

Ο καθηγητής βιολογίας Roger Wotton, από το Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου (UCL), προχώρησε πριν από λίγα χρόνια σε μία άκρως πρωτότυπη έρευνα.

Άφησε στην άκρη τους δογματισμούς και, υποθέτωντας ότι μπορεί και να υπάρχουν άγγελοι, επιχείρησε να ανακαλύψει αν πράγματι μπορούν να πετάξουν!

Η ερευνητική του ομάδα δέχτηκε ότι οι άγγελοι έχουν την μορφή που τους έχουμε δώσει οι άνθρωποι: λεπτοκαμωμένοι, με χέρια, πόδια και μεγάλα φτερά στην πλάτη τους! Στη συνέχεια σύγκρινε τη φυσιολογία των ειδών του ζωικού βασιλείου που πετάνε, με αναπαραστάσεις των φτερωτών αγγέλων αλλά και των νεράιδων!

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ήταν ότι οι άγγελοι -έτσι όπως εμείς τους έχουμε "πλάσει"- δεν θα μπορούσαν καν να απογειωθούν, από ανατομική τουλάχιστον πλευρά! Συνεπώς θα έπρεπε να μετακινούνται με κάποιον άλλο τρόπο περιφέροντας τις φτερούγες τους περισσότερο σαν "βάρος", αφού δεν θα τους πρόσφεραν στην ουσία τίποτα!

"Ο μοναδικός τρόπος να πραγματοποιήσει πτήση ένας άγγελος που έχει τη συγκεκριμένη φυσιολογία, είναι να συμβεί κάτι που δεν ερμηνεύεται με φυσικούς νόμους", δήλωσε ο καθηγητής!

"Κι όμως αντιλαμβάνομαι απόλυτα γιατί η θεωρία περί ύπαρξης αγγέλων, είναι τόσο ισχυρή", πρόσθεσε. "Οι άγγελοι είναι πολύ ισχυρές θρησκευτικές εικόνες για τα άτομα με πίστη. Η εξωτερική ομοιότητα τους ανθρώπους, κάνει ακόμη πιο μεγάλη την δύναμή τους. Έχουν χέρια, πόδια, πρόσωπο, αλλά ταυτόχρονα  έχουν και κάτι παραπάνω: τα φτερά τους! Από τη στιγμή που οι άγγελοι παίρνουν τα μηνύματα στον ουρανό πρέπει να μπορούν να πετάξουν!"

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!