Ο Έμινεμ προκαλεί σάλο με μια Ελληνίδα στο πλευρό του!

H αρχή έγινε το 2003 με την γνωστή πορνοστάρ Τζίνα Λίν , η συνέχεια ήταν πιο δυνατή με την εκρηκτική Ρίαννα και η απογείωση έγινε με την πληθωρική Μέγκαν Φόξ .

Με αυτό τον τρόπο ο Έμινεμ μας κρατούσε καθηλωμένους στην θέση μας όπου με μεγάλο φθόνο παρακολουθούσαμε τα βιντεο κλίπ του. Και εκεί που όλοι μας νομίζαμε πως ο γνωστός ράπερ δεν θα μας ''ξαναενοχλήσει ''έρχεται το νέο του σινγκλ με τίτλο Space Bound για να μας προκαλέσει και πάλι . Αυτή την φορά στο πλευρό του θα είναι ένα δικό μας κορίτσι , μια Ελληνίδα , που στην Αμερική θεωρείται από το μεγαλύτερα ονόματα στην πορνοβιομηχανία! Ο λόγος για την Σάσα Γκρέυ όπου σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, από τον Parez Hilton ο ραπερ και η Σάσα μοιράζονται όλες τις σκηνές του βίντεο.

http://stroggulithea.blogspot.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!