Γαλλοτουρκικός πόλεμος της... τσίχλας

Ο δήμαρχος της Αγκύρας Μελίχ Γκιοκτσέλ δήλωσε σήμερα ότι μασούσε τσίχλα παρουσία του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του τελευταίου στην Τουρκία αντιδρώντας στην «έλλειψη σεβασμού» που επέδειξε ο πρόεδρος της Γαλλίας όταν έκανε το ίδιο νωρίτερα.

Ο Γκιοκτσέλ ήταν μέλος της αντιπροσωπείας που συνόδευσε τον Σαρκοζί από το αεροδρόμιο στη διάρκεια της επίσκεψής του χθες Παρασκευή στην Τουρκία στο πλαίσιο της γαλλικής προεδρίας της Ομάδας των 20 (G20), σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή.

«Ο Σαρκοζί κατέβαινε τη σκάλα του αεροσκάφους μασώντας μία τεράστια τσίχλα. Σταμάτησε για μία στιγμή, κοίταξε γύρω του και συνέχισε να μασάει. Προσωπικά οργίστηκα», δήλωσε ο Γκιοκτσέλ στο πρακτορείο Ανατολή.

«Επέδειξε την ίδια έλλειψη σεβασμού που είχε επιδείξει και παλαιότερα στη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου μας Αμπντουλάχ Γκιουλ στη Γαλλία», πρόσθεσε ο δήμαρχος χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Την ώρα που τον αποχαιρετούσαμε δεν έβγαλα την τσίχλα από το στόμα μου. Έπρεπε κάποιος να αντιδράσει και πιστεύω ότι απάντησα με διπλωματία», επεσήμανε ο Γκιοκτσέλ.

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!