Παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες μέσω... Ινστιτούτου

Στη σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας 35 και 40 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών στη Θεσσαλονίκη, με τις κατά περίσταση κατηγορίες της μαστροπείας και την παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αρχές σε Ινστιτούτο Αισθητικής, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης κανόνιζε επ' αμοιβή ραντεβού, μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, ο οποίος ήταν δημοσιευμένος σε στήλη αγγελιών εφημερίδας.

Η ίδια γυναίκα, με σκοπό το κέρδος, προήγαγε στην πορνεία τη 40χρονη υπάλληλό της και διευκόλυνε την ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση της.

Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες, σε επιλεγμένους πελάτες του «Ινστιτούτου», χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να διαθέτει τη σχετική άδεια.

Σημειώνεται ότι επίσης, ο συγκεκριμένος «επαγγελματικός χώρος μασάζ», λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

- zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!