«Είμαι 103 και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ»

Μπορεί να έφτασε αισίως τα 103 έτη ωστόσο η Gladys Gough όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ!

 

Η ίδια μάλιστα πιστεύει πως επειδή δεν έκανε ποτέ σεξ αυτό της χάρισε μακροζωία, όπως και η μη κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών αλλά και καπνού.

Όπως είπε η γλυκιά γιαγιά, δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένες σχέσεις διότι δεν διέθετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθεί με αυτά.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ ούτε είχα φίλο. Δεν ήθελα να χάνω τον χρόνο μου με τους άνδρες. Πάντα έτρωγα τα γεύματά μου και πάντα φρόντιζα να τρέφομαι καλά. Οι άνδρες ποτέ δεν υπήρξαν μέρος της ζωής μου», αποκάλυψε η 103χρονη.

Η γιαγιά όμως δεν έμεινε αδρανής στη ζωή της αφού γύρισε όλη την υφήλιο μαζί με την αδερφή της και παρόλο που είχαν τις... κατακτήσεις τους προτιμούσαν να συζητάνε και να μην προχωρήσουν τις γνωριμίες τους.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!