Λάδι από κουκούτσια σταφυλιών

Ετοιμαστείτε να αρχίσετε να βλέπετε ένα ακριβό λάδι σταφυλιού σε φανταχτερά καταστήματα τροφίμων μέσα στο 2011.

Η Food and Vine , Inc είναι μια εταιρεία, στην περιοχή της Napa Valley, που πουλάει λάδι από κουκούτσια σταφυλιού ( και άλλα προϊόντα ) ακόμα προσφέρει και δύο νέες επιλογές πρεσών για οινοποιεία με σκοπό να επωφεληθούν από τους σπόρους σταφυλιών. .
Ένας τόνος σταφυλιών παράγει περίπου 150 γαλόνια(587,75λίτρα) κρασιού και αρκετούς

σπόρους σταφυλιών για την παραγωγή 3 λίτρων λαδιού.

Η Food and Vine Inc εισάγει λάδι από κουκούτσια σταφυλιού προερχόμενο από την Ευρώπη με την ετικέτα Salute Sante που πουλιέται στην χονδρική και λιανική αγορά περίπου 30$ για 200ml.
Αυτό δεν είναι κακό για τους σπόρους που θα μπορούσαν να έχουν πεταχτεί ή να πάνε για λίπασμα.

Σύμφωνα με διατροφολόγους, το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη E. Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις σαλάτες και για το μαγείρεμα.

Το πιο σημαντικό, είναι ότι το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού μπορεί να ενισχύσει τα άλλα είδη διατροφής που στερούνται τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά.

Το ψυχρής πίεσης, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού έχει όμορφο χρυσό/ πράσινο χρώμα με το άρωμα των σταφυλιών και μια βουτυρώδη γεύση.

Είναι φυσικό προϊόν που μπορούν να πωλούν τα οινοποιεία. Έτσι, γιατί να μην απορρίπτουν τη δημιουργία παραπροϊόντων με βάση το σταφύλι.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε στις 16 Ιανουαρίου το Brand της ψυχρής πίεσης λαδιού από κουκούτσια σταφυλιών στο Σαν Φρανσίσκο στη γιορτή Winter Fancy Food Show με κόστος λιανικού εμπορίου $ 9.95 για ένα μπουκάλι 200ml, πιστεύει όμως ότι τα οινοποιεία μπορούν να πωλούν το λάδι σε υψηλότερη τιμή μέσα σε μία αίθουσα γευσιγνωσίας του οινοποιείου.
Από http://krasiagr.blogspot.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!