Έστελνε άντρες ασθενείς για τεστ ΠΑΠ!

Ερωτήματα δημιουργούνται σχετικά με τη δράση γιατρού του ΟΠΑΔ, ο οποίος έστελνε για εξετάσεις, όπως τεστ ΠΑΠ, άντρες ασθενείς του.

Οι συνάδελφοί του έχουν κάνει καταγγελία του γεγονότος στο παρελθόν, ωστόσο ως σήμερα εκείνος συνεχίζει να συνεργάζεται με τον ΟΠΑΔ.

Σε επιστολή των γιατρών προς τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης του ΟΠΑΔ οι συνάδελφοί του καταγγέλλουν ότι οι ασθενείς τον επισκέπτονταν για ένα απλό τσεκ απ και εκείνος έγραφε μια πληθώρα δαπανηρών εξετάσεων, μεταξύ των οποίων όλους τους καρκινικούς δείκτες και τις ορμόνες, ακόμη και γυναικείες εξετάσεις σε άντρες, όπως οι δείκτες για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τέτοιου είδους εξετάσεις έχει συστήσει μάλιστα και σε έναν παπά.

Τις αιμοληψίες, όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία», τις έκανε στο γραφείο του και τα δείγματα τα έστελνε σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο στους Αμπελόκηπους. Στην επιστολή των γιατρών τονίζεται επίσης ότι ο εν λόγω γιατρός είχε περάσει από το Πειθαρχικό του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών το 2008.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ασθενείς του έχουν διαμαρτυρηθεί ότι απειλούνται από τον ίδιο, ώστε να μην αναφέρουν το γεγονός στον επιθεωρητή του ΟΠΑΔ.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!