«Ξέρω τι κάνει η γυναίκα σου...»

Απίστευτη αναστάτωση σε εκατοντάδες οικογένειες των Σερρών και κυρίως σε αυτές που ζουν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Ελένης, έχει προκαλέσει ανώνυμος επιστολογράφος που τους βομβαρδίζει συνεχώς με ανώνυμα γράμματα

, στα οποία αναφέρει ανάλογα με την περίπτωση:

 

«Γνωρίζω τι κάνει η γυναίκα σου...», «Έμαθα που συναντάς την ερωμένη σου», «Έχω μάθει πόσα κλέβεις από τον συνέταιρό σου», «Θα έρθω να σε βρω εκεί που χαρτοπαίζετε στην παράνομη λέσχη».

Ο τηλεοπτικός σταθμός Δίκτυο Σερρών, αλλά και οι εφημερίδες Σεραϊκός Φάρος δίνουν καθημερινό αγώνα ζητώντας από το λαό των Σερρών να δώσει, όποιος γνωρίζει ένα συγκεκριμένο στίγμα του ανώνυμου επιστολογράφου που μέχρι τώρα έχει διαλύσει πολλές οικογένειες.

Έρευνες πραγματοποιεί η εισαγγελία Σερρών και η αστυνομία της πόλης και τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν για τον άνθρωπο αυτό είναι ότι πρόκειται για έναν 50χρονο περίπου, πιθανόν συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος εκδικείται με τον τρόπο αυτό τη διάλυση της δικής του οικογένειας.

Η Αστυνομία φοβάται ότι αν τελικά αποκαλυφθεί η ταυτότητα αυτού του άγνωστου «τρομοκράτη» των οικογενειών των Σερρών πολλοί που έχουν τεράστια οικογενειακά προβλήματα λόγω της δράσης του θα θελήσουν να του «κλείσουν το στόμα» οριστικά.

Πηγή: newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!