Κλέφτης έκανε μήνυση για προσβολή προσωπικότητας και κέρδισε 15.000 €

Υπάλληλος στην Αμερική προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα συμπληρώνοντας μια επιταγή 845 λίρες (1.000 ευρώ) στο όνομα της εταιρείας που δούλευε.

Για κακή του τύχη το αφεντικό τον έπιασε στα πράσα και έξαλλος τον ανάγκασε να φορέσει μια ταμπέλα με την επιγραφή «Είμαι κλέφτης. 'Εκλεψα 1.000 ευρώ και πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα» και να πάει με τα πόδια στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε.
Στη συνέχεια ο υπάλληλος έκανε μήνυση για προσβολή προσωπικότητας και δικαιώθηκε. Ο εργοδότης του αναγκάστηκε να πληρώσει 15.000 ευρώ στον «κλέφτη» υπάλληλο για την ταπείνωση στην οποία τον ανάγκασε.
report24.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!