Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, απηύθυνε πριν λίγο μήνυμα στον ελληνικό λαό για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου:

"Βαλεντελληνίδες και Βελεντέλληνες, χρόνια σας πολλά.

Ξενόφερτη η σημερινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά την υποδεχόμαστε με αγάπη, φιλία, ειρήνη και διάβημα προς την Τρόικα. Αυτό ήταν άλλωστε και το βαθύτερο νόημα της ανακοίνωσής  μας τα ξημερώματα προχθές. Ένα μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων ήταν. Και οι ερωτευμένοι έχουν εκτός από φοβερό και τρομερό και δυνατό και ανεπανάληπτο έρωτα και τα καβγαδάκια τους.

Και αυτό το διάβημά μας ήταν ένα μικροκαβγαδάκι στην...
μελιστάλαχτη σχέση μας με τους τρεις παιδαράδες που έκαναν τις ανακοινώσεις . Και φυσικά αμέσως μελώσαμε. Μου έστειλε μάλιστα  μια επιστολή με κόκκινες καρδούλες ο κ. Στρος Κάν, που με αυτόν κι αν έχούμε  έρωτα. ΔυΝαΤό έρωτα. Ξεροί πέφτουμε στην αγκαλιά ο ένας του άλλου,  όταν συναντιόμαστε και παραδινόμαστε στα νούμερα του προϋπολογισμού.

Κατηγορούν πολλοί τον Βαλεντίνο σαν ξενόφερτο. Μα , εμείς τι είμαστε; Δείτε το "1821" , τι είμαστε; Ξενόφερτοι και Τουρκόφερτοι. Κι εγώ τι είμαι; Καναδόφερτος δεν είμαι; Τα προϊόντα μας τι είναι; Δεν είναι ξενόφερτα, από τα αυτοκίνητα, μέχρι τα σκόρδα; Παρεπιμπτόντως τα σκόρδα δεν είναι αυτά που όταν τα καθαρίζουμε κλαίνε τα μάτια μας;

Βαλεντελληνίδες και Βελεντέλληνες, ο Βαλεντίνος είναι ο Άγιός μας. Αν παρατηρήσουμε  το όνομά του καλά , αποτελείται από δύο συνθετικά. Το "Βάλε" και το "Δίνω". Και αυτά τα δύο , τα ξέρετε πολύ καλά, Βαλεντελληνίδες και Βελεντέλληνες.

Χρόνια μας πολλά και βαθιά."

http://pamelouketo.blogspot.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!