Λυκειάρχης άνοιξε τάφρο σε σχολείο

Εξοργισμένοι είναι μαθητές και γονείς στα Τρίκαλα από την απόφαση του λυκειάρχη του 1ου Λυκείου Τρικάλων να ανοίξει... τάφρο στη μέση του προαυλίου του σχολείου.

Το 1ο Λύκειο συστεγάζεται με το 1ο Γυμνάσιο και, σύμφωνα με τον λυκειάρχη, οι μαθητές του έχουν το κακό συνήθειο να προτιμούν το κυλικείο του γυμνασίου. Για να τους κόψει το βήχα λοιπόν, αποφάσισε να σκάψει την τάφρο και να φυτέψει δέντρα, αποκλείοντας την πρόσβαση στο γυμνάσιο.

Ο ίδιος λυκειάρχης είχε προκαλέσει αίσθηση τον περασμένο Σεπτέμβριο επειδή μοίραζε αποβολές σε μαθητές που αγόραζαν... τυρόπιτες από το κυλικείο του γυμνασίου. Πριν δε πάρει την απόφαση για την τάφρο, είχε καταθέσει – χωρίς επιτυχία - στο δημοτικό συμβούλιο αίτημα για να χτιστεί... τείχος στο προαύλιο.

Πηγή: protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!