7χρονος αγόρασε μαχητικό αεροσκάφος μέσω eBay

Ενθουσιάστηκε ένας 7χρονος από το Λονδίνο όταν είδε στο eBay ένα αληθινό μαχητικό τζετ Harrier και χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το κάνει δικό του προς 113.515 δολάρια, πατώντας το κουμπί "Buy Now"!

 

Βέβαια ο μικρός έμεινε με την όρεξη, αφού ευτυχώς ο πατέρας του αντιλήφθηκε το συμβάν γρήγορα και έσπευσε να απολογηθεί στο eBay, λέγοντας πως ο μικρός δεν μπορεί να αγοράσει το μαχητικό από το χαρτζιλίκι του!

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος της Jet Art Aviation "Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον έντρομο πατέρα του 7χρονου, ο οποίος μας ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για το όλο μπέρδεμα και αυτό σημαίνει πως το μαχητικό αεροσκάφος είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Harrier, βρετανικής κατασκευής, ήταν βασικό όπλο στον Πόλεμο των Νησιών Φόλκλαντ, ωστόσο αποσύρθηκε το 1997 για να δώσει την θέση του στο Harrier 2ης γενιάς.www.otherside.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!