Το... Κάμα Σούτρα των υπολογιστών!

Περνάτε τις περισσότερες ώρες τις μέρας μπροστά σε ένα laptop; Έχετε βαρεθεί να κάθεστε σε μια συγκεκριμένη στάση; Κάποιοι που προφανώς αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα με εσάς σκέφτηκαν να βγάλουν το Κάμα Σούτρα για τους υπολογιστές με διάφορες στάσεις!

Όχι, ο νους σας μην πάει στο πονηρό αφού το «εγχειρίδιο» προτείνει διαφορετικούς τρόπους να κάθεστε με το laptop και να μην παραμένετε στην κλασσική καθιστή στάση.Τα σκίτσα είναι ζωγραφισμένα με ιδιαίτερο χιούμορ αφού ο χρήστης απεικονίζεται να κάθεται στο πλάι, στα γόνατα μέχρι και στη λεκάνη της τουαλέτας!

Το Κάμα Σούτρα των υπολογιστών από τη στιγμή της δημοσίευσής του έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές οι οποίοι διαδίδουν τις εικόνες στο διαδίκτυο!

newego_LARGE_t_761_89018503

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!