Για να γλιτώσει από τη γυναίκα του την έβαλε σε λίστα τρομοκρατών!

Βρετανός συνοριοφύλακας έχασε τη δουλειά του, αφότου αποκαλύφθηκε ότι είχε εγγράψει τη σύζυγό του σε λίστα με τρομοκράτες, σε μια προσπάθεια να την... ξεφορτωθεί.

Η σύζυγος είχε ξεμείνει στο Πακιστάν επί 3 χρόνια, όπου επισκεπτόταν συγγενείς της, καθώς δεν μπορούσε να ταξιδέψει πίσω στη Βρετανία, γράφει η Daily Mail.

Η ενέργεια του συνοριοφύλακα διαπιστώθηκε έπειτα από αίτησή του για προαγωγή. Ένας έλεγχος του παρελθόντος του αποκάλυψε ότι η σύζυγος βρισκόταν σε τρομοκρατική λίστα. Η απόλυσή του ήταν άμεση.

Ο συνοριοφύλακας, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, εργαζόταν στα κεντρικά της Βρετανικής Υπηρεσίας Συνόρων στο Ανατολικό Λονδίνο. Απασχολούνταν σε μονάδα που ήταν υπεύθυνη για την επίμαχη λίστα.

tvxs.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!