Τι προβλέπει η μαρμότα για την φετινή Άνοιξη!

Η μαρμότα με το περίεργο όνομα "Πανξουταουένι Φιλ" είναι γνωστή στην Αμερική για τις επιτυχείς καιρικές "προβλέψεις" της! Η πρόβλεψη του συμπαθούς τρωκτικού, κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου, είναι μία ετήσια παράδοση που έφθασε στις ΗΠΑ από τους γερμανούς μετανάστες και πλέον έχει πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι ταξιδεύουν ειδικά για να σκαρφαλώσουν στην πλαγιά Γκόμπλερς Νομπ ώστε να παρευρεθούν στο γεγονός.

Ενώ λοιπόν ο φετινός χειμώνας είναι ιδιαίτερα βαρύς και έχει παραλύσει το μεγαλύτερο τμήμα των ΗΠΑ με διαδοχικά κύματα από χιόνια και παγετό, η πλέον διάσημη μαρμότα της Αμερικής προέβλεψε σήμερα πως η άνοιξη δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της!

Ο Πανξουταουένι Φιλ, βγήκε από τη φωλιά του σε έναν κορμό δένδρου σήμερα την αυγή και παραδόξως δεν μπορούσε να δει τη σκιά του! Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με την παράδοση των αμερικανών, σημαίνει πως η Ανοιξη δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της!

"Είδε πως δεν υπήρχε σκιά. Τουτέστιν, η άνοιξη θα έλθει νωρίς", τόνισε ο Μπιλ Ντίλι, πρόεδρος του κύκλου που κάθε χρόνο διοργανώνει την Ημέρα της Μαρμότας στην πόλη Πανξουταουένι, στη δυτική Πενσιλβάνια. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, αν η μαρμότα κατορθώσει να δει τη σκιά του, η παράδοση επιτάσσει πως ο χειμώνας θα διαρκέσει ακόμη έξι μήνες.

Η τελευταία φορά που ο Φιλ είχε προβλέψει πως η άνοιξη θα ενσκήψει νωρίς χρονολογείται από το 2007 και συνήθως προμαντεύει μόλις ένα πρόωρο τέλος του χειμώνα ανά 10 χρόνια, τονίζει ο Μάικ Τζόνστον, αντιπρόεδρος του Εσωτερικού Κύκλου του Ομίλου Μαρμότας του Πανξουτοαουένι, προσθέτοντας για τη σημερινή πρόβλεψη πως "αυτό είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο".

Ο Τζόνστον τόνισε πως η φετινή πρόβλεψη του Φιλ δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης και επ' ουδενί λόγω θα πρέπει να θεωρηθεί πως απλώς προσπαθεί να διασκεδάσει την σφοδρή επιθυμία των Αμερικανών να τελειώσει επιτέλους ο δριμύς φετινός χειμώνας. "Δεν αποκλείεται ο Φιλ να είναι ικανός να συμπάσχει. Αλλά αποκλείω εντελώς να κάνει λάθος", είπε.

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!