Μάθε στα παιδιά πως να κλέβουν αυτοκίνητα

Σε πρόσφατη ημερίδα που έγινε στο Los Angeles, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Machine Project, αρκετά παιδιά έμαθαν το πως να παραβιάζουν ένα αυτοκίνητο.

Στην ημερίδα οι "δάσκαλοι" έδειξαν στα παιδιά πως να ξεκλειδώνουν ένα αυτοκίνητο (και εννοώ χωρίς κλειδιά) καθώς και πώς να βγουν από ένα κλειδωμένο πορτμπαγκάζ! Το μάθημα κάλυπτε ακόμα θέματα σχετικά με τα καλώδια του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να επιτρέπεται η πρακτική εξάσκηση για λόγους πρόληψης ηλεκτροπληξίας. Τα παιδιά αφού διδάχθηκαν πως λειτουργούν οι μηχανισμοί για τις πόρτες, έπειτα προσπάθησαν να ανοίξουν οι ίδιοι τις κλειδωμένες πόρτες. Τα σχόλια δικά σας!!

http://www.autoblog.gr/2011/01/30/teaching-kids-to-steal-cars/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!