Συνέλαβαν... περιστέρι που διακινούσε ναρκωτικά

Για διακίνηση ναρκωτικών συνέλαβαν οι αρχές ένα περιστέρι στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 45 γραμμάρια ναρκωτικών. Όχι δεν μεθύσαμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε.

Όσο κι αν σας ακούγεται παράξενο ζήσαμε για να το δούμε και αυτό. Ταχυδρομικό περιστέρι «συνελήφθη» από αστυνομικούς σε απόσταση λίγων μέτρων από φυλακή, στην πόλη Μπουκαραμάνγκα της Κολομβίας, αφού διαπίστωσαν ότι η «αλληλογραφία» που μετέφερε δεν ήταν καθόλου αθώα: στα φτερά του έκρυβε 45 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών.

Παρά την έκπληξή τους, οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν παρά να χαρακτηρίσουν «έξυπνο» τον τρόπο μεταφοράς των ναρκωτικών που είχαν επιλέξει κάποιοι κρατούμενοι.

Ο διοικητής της αστυνομίας, Χοσέ Μεντόσα, είπε ότι το περιστέρι μετέφερε 40 γραμμάρια μαριχουάνας και 5 γραμμάρια μπαζούκο (ένα φτηνό ναρκωτικό με βάση την κοκαΐνη, αναμεμιγμένη με άλλες ουσίες) με προορισμό τη φυλακή Μοντέλο.

Όμως, λόγω του μεγάλου βάρους, το πουλί κουράστηκε και έπεσε στο έδαφος.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν τον... κουρασμένο ταχυδρόμο και προσπάθησαν να βοηθήσουν το πουλί, το οποίο προσπαθούσε απεγνωσμένα να πετάξει.

Όταν το σήκωσαν διαπίστωσαν ότι στα φτερά του ήταν δεμένα μικρά πακέτα.

Ο Μεντόζα είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι κρατούμενοι «στρατολογούν» περιστέρια.

Πρόσφατα είχαν εντοπίσει ένα πουλί που μετέφερε κάρτες κινητών τηλεφώνων σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας, στην επαρχία Μπογιάκα.

Τι άλλο θα ακούσουμε;

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!