Ο Πολ το χταπόδι θα γίνει... άγαλμα!

Το χταπόδι που εντυπωσίασε με τις προβλέψεις του, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, θα τιμηθεί από τους συμπατριώτες τους με τη δημιουργία ένος...ναού λατρείας!

Η ποδοσφαιρική τρέλα δεν έχει... όρια και αυτό έρχεται να αποδειχθεί με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Στο κέντρο της γερμανικής πόλης, Ομπερχάουζεν, ετοιμάζεται στην ουσία ένας "ναός λατρείας", για το χταπόδι που αποτέλεσε πόλο έλξης και μεγάλου ενδιαφέροντος το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Telegraph", το άγαλμα του Πολ θα έχει ύψος 1,80μ και το διάσημο χταπόδι θα κάθεται πάνω σε μια ποδοσφαιρική μπάλα. Μάλιστα, μέσα σε ένα διαφανές δοχείο που θα βρίσκεται στη βάση του αγάλματος θα έχουν τοποθετηθεί... οι στάχτες του Πολ!

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!