Πωλούνται εισιτήρια για τον... παράδεισο

Ταξιδάκι ετοιμάζετε; Προορισμό έχετε σκεφθεί; Όοοοοχι!!!Θέλετε κάτι μοναδικό και απίστευτο. Ε! τότε, βουρ για τον παράδεισο!!!

Μια εταιρεία στις ΗΠΑ, στην περιοχή της Καλιφόρνια, βρήκε τον τρόπο για να πάμε στον παράδεισο, και μάλιστα η προπώληση εισιτηρίων, έχει αρχίσει. Η εταιρεία «Ticket to Heaven Ins» στέλνει το εισιτήριο με το όνομα του ενδιαφερόμενου, αλλά και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας με μια βεβαίωση, επάνω. Δηλαδή στον ουρανό, στον παράδεισο.

Το εισιτήριο κοστίζει 15 δολάρια, και στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει πάντως, στα ψιλά γράμματα, η επισήμανση ότι δεν φέρει καμία ευθύνη αν τελικά δεν πάτε στον παράδεισο. Τώρα τι να ευχηθείς; Καλό ταξίδι; Καλή αντάμωση; Καλά να περάσετε;

star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!