Μην το ξοδέψεις... «Eau de μπατίρ»!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα επιστημόνων από την Ιαπωνία, η μυρωδιά του χρήματος κάνει τους υπαλλήλους να έχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην εργασία τους. Αυτό μάλλον σκέφτηκε και εταιρεία αρωμάτων, η οποία αποφάσισε να το «αιχμαλωτίσει» στο μέγεθος ενός μπουκαλιού!

Ο Patrick McCarthy, εμπνευστής και δημιουργός του αρώματος, ένα για τον άνδρα και ένα για τη γυναίκα, εμπλούτισε τη μυρωδιά του πολύτιμου χαρτιού με το άρωμα από ροζ γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, φρέζια, φρούτα του πάθους, πεπόνι και από το χαβανέζικο λουλούδι του γάμου, για εκείνη.

Για εκείνον, το άρωμα θα αποπνέει την έντονη αύρα του θαλασσινού αέρα σε συνδυασμό με το άρωμα εσπεριδοειδών, μαζί με δεντρολίβανο, την οσμή του γρασιδιού και πολύτιμα ξύλα.

Όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές, το άρωμα θα σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι, για να είσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου και χρησιμοποιώντας το, «θα ανακαλύψεις τη δική σου προσωπική μυρωδιά της επιτυχίας». Το μπουκαλάκι θα είναι τοποθετημένο μέσα σε σχισμένα δολάρια.

Το άρωμα με το χαρακτηριστικό όνομα «Money» (χρήμα) κυκλοφορεί ήδη στην τιμή των 35 δολαρίων. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να το προμηθευτεί μέσω Ίντερνετ από την ιστοσελίδα https://www.liquidmoney.com/Buy-Money.html.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!