Η πρώτη transsexual οικογένεια

Εκείνος έγινε γυναίκα, εκείνη άντρας και ο γιος... κορίτσι!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... O Dominik ήταν γυναίκα και η Andrea ήταν άντρας. Ο Dominik πριν κάνει αλλαγή φύλου απέκτησε ένα παιδί, γένους αρσενικού, το οποίο όμως ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του και έγινε γυναίκα. Άλλωστε, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

Πριν δεκαπέντε χρόνια, η , Ilona Tomeckova που ζούσε στα περίχωρα της Τσεχίας άφησε τον άντρα και το γιο της για την πρωτεύουσα, την Πράγα, όπου έκανε αλλαγή φύλου και έγινε... Dominik. Χρόνια αργότερα, γνώρισε την Andrea Kajzarova, η οποία στο παρελθόν ήταν άντρας και μάλιστα bodybuilder στο επάγγελμα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν μαζί.

Παράλληλα, ο Dominik αποφάσισε ότι ήθελε να αποκτήσει ξανά επαφές με το γιο του. Ο γιος είχε μεγαλώσει και από Radim έγινε Viktoria! Οι τρεις τους πλέον είναι αρκετά αγαπημένοι, ενώ γιόρτασαν μαζί και τα γενέθλια της Viktoria. Μπερδευτήκατε ;

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!